Milyen munkára használj mini rakodót?

A SHERPA  innovatív eszközök és gépek kifejlesztésével igyekszik javítani a munkakörülményeket. A SHERPA mini rakodók széles választéka megkönnyíti, gyorsabbá és tisztábbá teszi a nehéz munkát.
A kompakt SHERPA 100 egy nagy teljesítményű és sokoldalú gép, amely az építőiparban, a mezőgazdaságban és a kertészetben, illetve számos alkalmazási területen bevethető. Kompakt méretének köszönhetően a Sherpa 100 könnyen szállítható egy teherautóban vagy pótkocsin.

A kompakt rakodók ideálisak raktárakban.

A mindössze 76 cm-es szélességével a Sherpa 100 Agri szűk folyosókon is átfér. A Sherpa 100 Agri ideális gép istállókban, mezőgazdasági területeken történő munkavégzéshez, akár trágyázáshoz vagy szalma, takarmány, illetve föld szállításához.

a Sherpa 100 Petrol a legnehezebb feladatokkal is megbirkózik. Legyen szó járdaszegélykövek elhelyezéséről, fából készült dolgok vonszolásáról vagy beton burkolótéglák mozgatásáról.

Sherpa 100 Diesel a legerősebb mini-rakodógép az útépítéshez, az építkezéshez és a kertépítéshez, gyakorlatilag forradalmat okozott az építőiparban és a bontás világában. A Sherpa 100 kompakt meglehetősen sokoldalú, egy erős és tartós elektromos motor kombinálásával egy olyan Sherpa jött létre, amely összehasonlíthatatlan előnyökkel rendelkezik.

Mit tud még egy mini rakodó?

A Sherpa kompakt mini rakodógép mindegyik típusa kiváló működést biztosít, képesek a saját tengelyük körül is megfordulni. Az ipari területeken is nagy hasznát tudják venni, a raktárakban például jól jönnek a raklapok áthelyezésére. A mini rakodók a nehezen hozzáférhető helyekre is könnyedén beférnek, ráadásul meglehetősen egyszerűen kezelhetőek és irányíthatóak. Sherpa mini rakodót nem csak vásárolni lehet, hanem ma már a bérlésre is van lehetőség.