Miért szeretem a Dolce Gusto kávékapszulát?

Képzeljük csak el, hogy egyetlen gombnyomással olyan minőségű kávét varázsolhatunk otthonunkban az asztalra, mint amilyet egy kávéházban is felszolgálnak. A Nescafé Dolce Gusto kapszula segítségével mindezt megtehetjük és élvezhetjük a mennyei ízeket, aromákat.

A Dolce Gusto kapszulás kávék íze kiváló.

Több, mint 50 különböző kávé közül választhatunk, de vannak teák, forró csokoládék, latték, cappuccinók, eszpresszók és egyéb hűsítő hideg italok. A Dolce Gusto kapszulák megőrzik az eredeti frissességet és aromákat, így a teljes kávéélmény adott.

A Dolce Gusto kapszulás kávék kellően bársonyosak, garantált, hogy bárki ízvilágának megfelelnek és nem fognak csalódást okozni. A Dolce Gusto cappucinóiban egyszerre találkozik a selymes tejhab és a karakteres eszpresszó, így egy olyan kombinációt kapunk, ami kellően kényeztet.

Ejtsünk néhány szót a Dolce Gusto kávéfőzőkről…

A Nescafé Dolce Gusto az egyik legnépszerűbb kávékapszulás kávéfőző márka. Sokan kedvelik modern, ívelt, kerek formatervezésük és kompakt méretük miatt.

A Nescafé Dolce Gusto kávégépek mindenekelőtt megfizethetőek és könnyen kezelhetőek: csak be kell helyezni a kapszulát, majd megnyomni a gombot és már élvezhetjük is a mennyei nedűt.

Újrahasznosítani a kávékapszulákat

Mindenki szeretné óvni a környezetét, és minél többet újrahasznosítani. Éppen ezért zért fogtak össze a kávékapszula-rendszerek legnagyobb nevei, a NESCAFÉ Dolce Gusto, a NESPRESSO és a Tassimo, hogy létrehozzák a Podbacket.

Ez az első ilyen jellegű szolgáltatás az Egyesült Királyságban, amelynek célja, hogy a kávékapszulák újrahasznosítása ugyanolyan egyszerű legyen, mint a kapszulás kávé elkészítése. A kávékapszulák minőségét és ízét kedvelő emberek számára egyszerű és könnyű módot biztosít a kapszulák újrahasznosítására, így bárki,bárhol az országban egy egyszerű szolgáltatáson keresztül mindezt megteheti. A Podback küldetése egyértelmű: egy olyan világot teremteni, ahol minden kávékapszula újrahasznosításra kerül.

Más cégek is gyártanak minőségi, Dolce Gusto rendszerekhez tervezett kávékapszulákat. A híres olasz Pellini márkától kezdve, a kevésbé ismert spanyol Oquendo márkáig érdemes megnézni az alternatívákat és kipróbálni őket. Ezáltal megtalálhatjuk azt a különleges kávé- vagy teaváltozatot, ami eddig hiányzott a Dolce Gusto életéből!