Shoppingolás a Premier Outletben

Sokan vagyunk talán már te is közénk tartozol, akik alig várjuk a nyarat. Napsütés, meleg, utazás, séta, uszoda, hogy csak a legfontosabb nyári programokat említsem. Persze ha ennyi változatos programon szeretnél részt venni, akkor nézz szét a szekrényedben, hiszen biztos, hogy számos új holmira lesz szükséged. A megoldás pedig a shopping. A legjobb hely ehhez pedig a Premier Outlet Center.

shop

Miért pont a Premier Outlet?

A Premier Outlet Biatorbágy közelében található. Budapestről könnyen elérhető, hiszen gyakran közlekednek erre buszok, de ha a kocsival akarsz menni, akkor is gyorsan oda érhetsz és a jól kiépített nagy alapterületű parkolóban biztonságos helyen tarthatod a kocsidat is. Ezen kívül a Premier Outlet Center zöld övezetben található és a szabad levegőn egy nyitott folyosón sétálva közelítheted meg az összes üzletet. Szóval nem csak a shoppingot, hanem a friss, tiszta vidéki levegőt is élvezheted.

Mivel is vár titeket a Premier Outlet Center?

A válaszom egyetlen szó: mindennel. Vagyis ha a munka mellett, aktív változatos életet is élsz, akkor tényleg a Preimier Outletben jársz a legjobb helyen. A sportruházatokat és sport szereket értékesítő üzletekben például a Budmilban, a Benettonban, vagy a Nike-ban megvásárolhatsz mindenféle cuccot. Tehát a szabadtéren edzőteremben és a vízben is trendi és kényelmes holmikban sportolhatsz.

Ha hálóruhára, vagy egy újabb fehérneműre van szükséged, akkor menj a Triumfba vagy a Calzedoniába. Ha pedig re is rajongsz a farmerért, akkor a Premier Outlet Centerben számos világmárka közül válogathatsz. Pepejeans, Levis, Mustang, Retro Jeans. Melyik is a kedvenced? Mit is szeretnél igazán szoknyát, sztreccs nadrágot, vagy legingszet? No és a színek! A klasszikus kék valamelyik árnyalatára vágysz, vagy ilyenkor nyáron szívesebben hordanál valamilyen vidám színt például pinket, vagy citromsárgát? Szóval készülj fel arra, hogy a farmerválasztás hosszú ideig fog tartani. Ha pedig tavaszias színekre vágysz, arra is van megoldás.

Persze a nyár nem múlhat el utazások nélkül. Ehhez pedig számos táska kell. Mindegy, hogy egy kis strandtáskát, vagy egy repülőn is használható bőröndöt keresel. Itt mindent megtalálsz.