Ezért nélkülözhetetlen a bugyi, vagyis a genotherm tasak egy irodában

Műanyag lefűzők nélkül a legtöbb iroda káoszba fulladna, hiszen a temérdeknyi dokumentumot nem tudnák rendszerezetten tárolni. A genotherm tasakok, vagy a köznyelvben is használatos bugyik azonban lehetővé teszik, hogy átlátható módon tároljuk az egymáshoz tartozó papírokat.

A genotherm tasakok kiválóak dokumentumok tárolására.

A genotherm tasakok segítségével könnyedén megszűntethetőek a papírhegyek az irodában, és az összetartozó nyomtatványokat rendszerbe szervezve, egymástól nem elválasztva rakhatjuk. Ráadásul mivel a legtöbb típus lefűzővel is el van látva, ezért mappákba is tehetjük.

Számtalan rémtörténetet hallani irodavezetőktől, ügyvezetőktől és egyéb olyan munkavállalóktól, akik napi rendszerességgel nyomtatnak nagyobb mennyiségű papírt, hogy szinte belefulladnak az asztalukon roskadozó papírhalmokba. A genotherm, azaz lefűzhető tasakok az irattárolás régi és egyben jól bevált megoldását kínálják.

Minőségben nincs nagy különbség közöttük, talán csak annyi, hogy a vastagabb példányok tartósabbak. Ez akkor jöhet jól, ha nem csak tárolni akarjuk a dokumentumokat, hanem azokra rendszeresen szükségünk is van, tehát nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a papírok.

Melyek a legelterjedtebb típusok?

A genotherm (műanyag tasak, vagy bugyi) tasakok legelterjedtebb fajtája az A4-es méret, hiszen ez a sztenderd nyomtatási formátum az irodákban. Elképzelhető azonban, hogy különböző prospektusokat, brosúrákat, vagy egyéb kiadványokat kell megőrizni hosszabb időre. Ekkor érdemes az ilyen jellegű nyomtatványok méretéhez passzoló változatot választani.

Nem csak az irodában hasznosak ezek az irattárolók, hanem magánszemélyek is igen nagy hasznát tudják venni. A rendet kedvelők jellemzően csekkeket, fontos iratokat, jótállási jegyeket tárolnak bennük, hiszen így átlátható módon, egy helyen lehetnek a nélkülözhetetlen nyomtatványokat.

Léteznek olyan genotherm tasakok is, amelyeknek a lefűző része színes. Ez akkor tehet nagy szolgálatot, amikor egy vastag lefűzőmappában van nagyobb mennyiségű nyomtatott anyag, és szín szerint szeretnénk rendszerezni az egyes témákat. Ilyen lehet például, ha az egyetemi jegyzeteket tételek szerint szeretnénk egy tárolóban tartani.

A genotherm tasakokat és az egyéb irodaszereket célszerű online webáruházból megrendelni, hiszen időt és energiát spórolunk meg azzal, ha nem személyesen intézzük. Napjainkban már számtalan irodaszer és papír írószer webáruház létezik.