Edzés a Technogym Kinesis eszközeivel!

A Kinesis eszközök mögött rengeteg kutatómunka áll, melyben sportorvosok és neves sportolók is részt vettek. Olyan zseniális szerkezeteket akartak megalkotni, melyek nem csak hatékonyak a beltéri edzések szempontjából, hanem még megjelenésükben is rendkívül mutatósak. Több éven keresztül fejlesztették a Technogym Kinesis termékvonalat, a cél az volt, hogy a lehető legtökéletesebb konstrukciókat hozzák létre és a prémium kategóriát képviseljék a piacon. Természetesen ezt sikerült is elérniük és megvalósították elképzeléseiket.

A Technogy Kinesis eszközökkel közel 200 mozgásforma űzhető.

Milyen előnyei vannak a Kinesis eszközöknek?

Funkciókban meglehetősen gazdag eszközökről beszélünk, hiszen feladatuk, hogy átmozgassák és erősebbé tegyék a test izomzatát, javítsák a mozgáskoordinációt. Az egyedi falba olyan kötelek lettek beépítve, amelyekkel a test teljes felületét át lehet mozgatni, nagyságrendileg 200 különböző mozgásformáról beszélünk, ezt pedig a FullGravity szabadalom tette lehetővé. Nem kell attól tartani, hogy a kötélrendszer összeakad, ezért a zavartalan mozgás adott, sőt még a toló mozgások is működnek. A mérnöki tervezés olyan szinten speciális, hogy a Kinesis gépeket teljesen hang nélkül lehet alkalmazni. Kezdők és profik ugyancsak igénybe vehetik, mivel fokozatosan állítható az ellenállás, így mindenki beállíthatja a saját teljesítéséhez képest a legmegfelelőbbet.

Formatervezés tekintetében a Technogym Kinesis gépei roppant mód exkluzívak, tökéletes díszei lesznek a modern otthonoknak. A Technogym Kinesis Class pedig inkább az edzőtermek ideálja, mert egyszerre többen tudnak rajta edzéseket végezni. Legyen szó bármelyikről, a használhatóság mindegyik típusnál egyszerű. Ideálisak hotelekbe, edzőtermekbe és magánfelhasználásra egyaránt. Kiváló választás mindazoknak, akik számára fontos szempont a minőség és a nem mindennapi design.