Kiváló Wellness Hotel Budapesten!

Elérkezett a tavasz. A természet elkezdett kivirulni, rügyeznek a fák. Sokan vártuk már a ragyogó napsütést, a kellemes meleget, és a környezethez hasonlóan szeretnénk egy kicsit megújulni, a hosszú, hideg, sötét hónapok után. Számos lehetőség közül válogathatunk. A téli hónapok nyomasztó terheitől könnyedén megszabadulhatunk, ha eltöltünk egy hosszú hétvégét Budapesten egy wellness hotelben.

A Szőnyi Hotel a fővárosban található, de csendes környezetben, mivel a hotel Zugló zöld övezetében helyezkedik el.

Miért válasszuk a fővárost?

A fővárosban élvezhetjük a természet szépségeit. Budán hegységben túrázhatunk, kilátókban nézelődhetünk, a Normafán kisvasúttal vagy fogaskerekűvel utazgathatunk, vagy akár egyedi barlangokba is ellátogathatunk. A belvárosban különleges épületek, szobrok, műemlékek között sétálgathatunk, vagy akár hajókázhatunk a Dunán. Felkereshetjük valamelyik világhírű fürdőt.

A városban számos kulturális és szórakozási lehetőség vár bennünket. Komolyzenei koncerteken, színházi előadásokon, sőt kora tavasszal már fesztiválokon és részt vehetünk, vagyis a testi- lelki feltöltődést igazán változatossá tehetjük. Az éjszakai pihenés miatt sem kell aggódni, hiszen Budapesten számos hotel fogadja a vendégeket. Az egyedülállók, párok, nagycsaládosok, kisebb- nagyobb baráti társaságok is megtalálhatják a nekik legjobban tetsző szálláslehetőséget.

Miért jó választás a Szőnyi Hotel?

A 3***-os hotel Zugló zöld övezetében, tehát a XIV. kerületben, a város zajától távol található. Így nyugodt körülmények között pihenhetünk. Az épület közlekedési szempontból rendkívül előnyös területen fekszik hiszen, autóval és tömegközlekedési eszközökkel is rövid idő alatt elérhetjük a legismertebb látványosságokat.

A szobák otthonosak, világosak, tágasak, a kényelmes pihenéshez és a holmik tárolásához szükséges bútorokkal vannak berendezve, továbbá saját, hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. A kikapcsolódásban segít az internet és a televízió.

Milyen szolgáltatásokat ajánl még a budapesti hotel?

A szállóhoz tartozik egy kerthelyiség, így reggelenként szabad levegőn üldögélve akár madárcsicsergést is élvezhetjük. A modern kialakítású wellness részlegben pedig jacuzzi, sószoba, bio-, finn-, infraszauna, valamint konditerem, gőzkabin és csokicsöves állószolárium várja a vendégeket.