HIFU kezelés

HIFU kezelés a feszes arcbőrért

Az orvos-esztétika berkeiben az utóbbi években egyre többen ismerik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a HIFU kezelés a páciensek körében. A HIFU egy mozaikszó, az angol „High intensity focused ultrasound” kezdőbetűiből, ami magyarul annyit tesz, mint „magas intenzitású, fókuszált ultrahang” kezelés.

Hogyan működik a HIFU kezelés?

HIFU kezelés

A bőrben a kor előrehaladtával az elasztin- és a kollagénrostok száma lecsökken, miközben a szalagok és az izomzat meggyengül, és ez petyhüdt, ráncos bőrfelületet eredményez. A HIFU technológia ezt a folyamatot hivatott visszájára fordítani. A kezelés célja a bőr feszesítése. A magas intenzitású ultrahang a bőr mélyen lévő rétegét éri el, amely réteget korábban csupán plasztikai beavatkozás során lehetett elérni.

A HIFU kezelést leginkább a negyven év feletti hölgyeknek szokták igénybe venni a megereszkedett arcbőr feszesítése érdekében. Azonban elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag kortól és nemtől függetlenül sikeresen alkalmazható az eljárás a látható öregedési folyamatok késleltetése érdekében, gyakran sikerül visszaállítani a fiatalosabb megjelenést.

Amennyiben HIFU kezelésen szeretnénk részt venni, mindenképpen megbízható orvos-esztétikai klinikát válasszunk. A Körúti Orvosesztétikai Centrumban modern gépekkel dolgoznak a szakértők, orvosok, és a HIFU magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés technikáját nagy sikerrel alkalmazzák az arcemelésben, feszesítésben.