Az internet korszakában bármikor, bárhonnan dolgozhatunk- a virtuális iroda

A virtuális irodák és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások hazánkban még kevésbé ismertek az átlagember és bizony a célközönség számára is. Mi is ez a virtuális iroda és milyen szolgáltatások kapcsolódnak hozzá?

Dolgozz virtuális irodában, egy jól csengő, professzionális üzleti címen

 

Az internet korszakában bármikor, bárhonnan dolgozhatunk. Skypeon vagy más kommunikációs felületen keresztül, ma már bármilyen tárgyalás, céges megbeszéleés lebonyolítható. Ám mi van akkor, ha szükségünk lenne egy jól csengő, professzionalistást sugárzó, bejelentett üzleti címre, amelyen keresztül intézhetjük ügyeinket? Nos, ekkor érdemes profikhoz fordulni és igénybe venni, a virtuális iroda szolgáltatást, hiszen ennek pont ez a lényege.

 

Kiknek ajánljuk?

A virtuális iroda nagyszerű választás otthonról dolgozó szabadúszóknak, sokat utazó, ingázó dolgozóknak, egymástól nagy távolságra lévő irodák számára, de akár induló vállalkozások részére is.

Miben segít a virtuális iroda?

virtuális iroda- kötöttségek nélkül

A szolgáltatás része, hogy kezelik a cég adminisztratív feladatait, úgy, mint a telefon- és postakezelés és egyéb, titkársági szolgáltatásokat. Ezáltal a megbízó továbbra is képes otthonról, a megszokott, klimatizált környezetében végezni munkáját, teljesen zavartalanul. Ugyanakkor a virtuális iroda biztosít egy jó nevű címet is, amelynek köszönhetően a megbízó cég ügyfelei azt látják majd, hogy a cég egy jó nevű irodaházban működő, professzionális vállalkozás. Ezt nevezik székhelyszolgáltatásnak. Ehhez kapcsolódnak az időnkénti tárgyaló vagy konferenciaterem bérlés, esetleg üzleti megbeszéléshez társalgó lefoglalása is.

A cég ügyfelei mindebből szinte semmit sem érzékelnek. Viszont nem csapjuk be őket! Az irodaházba van a cég bejelentve. Ezen kívül a virtuális iroda szolgáltatásaihoz tartozik a normál és virtuális levelezés, üzenet kezelés és telefonközpont (hívás továbbítás), titkársági szolgáltatások, nyomtatás is.

A virtuális iroda költséghatékonysága és környezettudatosság

Ezek a szolgáltatások sokkal költséghatékonyabbak és rugalmas feltételek mellett működnek, mint a klasszikus irodai szolgáltatások. Ezzel csökkenek a cég költségei, a valódi iroda bérléshez képest, ugyanakkor a virtuális iroda a nap 24 órájában elérhető. Ez az az előny, ami miatt számos eltérő földrészen irodákat üzemeltető cég igénybe veszi ezt a szolgáltatást, akár valódi irodáik kiegészítéseként is.  És mivel védjük a környezetünket, ha virtuális irodánk van? Csökkentjük a munkába járáshoz szükséges utazást, ezzel minimalizáljuk cégünk, vállalkozásunk széndioxid kibocsátását. Ezáltal hozzájárulunk környezetünk tisztaságához is.