Milyen táskákra lesz szükség az utazás ideje alatt?

Elérkezett a nyár, amikor mindenki sokat utazik. A legtöbben ilyenkor egy-két hetes programokat is szervezünk, sokan külföldre is elmegyünk. Az utazást azonban minden esetben komoly előkészületek előzik meg, például szükségünk van jó néhány táskára is..

Milyen táskákba pakolj az utazás előtt?

Kezdjük az „ utazó táskákkal”. Biztos, hogy rengeteg holmit fogsz magaddal vinni, amihez több táskára lesz szükség. Ha nem szeretnél cipekedni, akkor használhatod a gurulós bőröndöket is. Számos méretben és színben kapható, sőt már vannak olyan típusok is, amelyekre zárat is szereltek. Ha viszont nem szereted a bőröndöt, akkor választhatsz a régi jól bevált sporttáskák közül is, vagy az újabb túrázáskor használt háti zsákokat is kipróbálhatod. Biztosan van a szekrényben néhány ezek közül, hiszen az edzésre is el kell vinned a holmijaidat. Ha már megvan ez a táska, akkor biztosan lesz hely a ruháidnak és a cipőidnek is. Persze a többi holmidat a tisztálkodási szereidet, napozó szereket, a smink készletedet és a vitaminjaidat meg a gyógyszereidet, parfümjeidet is be kell csomagolnod valamibe. A legjobb, ha ezeknek a termékeknek kisebb neszesszereket vásárolsz. Érdemes többet is beszerezned, hiszen biztos, hogy nem ugyanakkor lesz szükséged a naptejedre, vagy a parfümödre, mint a gyógyszereidre. Vigyél magaddal egy nejlon táskát is. Ebben ugyanis mindig praktikusan tárolhatod a használt ruháidat.

Milyen táskára lesz szükséged a nyaralás ideje alatt?

Itt az is nagyon fontos, hogy hol töltöd a szabad idődet. Ha egy tengerparti apartmanban fogtok megszállni és egész napokat szeretnétek napozással és úszkálással eltölteni, akkor jól jöhet egy nagyobb méretű strandtáska. Ha hegyekbe mentek túrázni, akkor egy erre a célra kialakított hátizsákot vigyetek magatokkal. Ha pedig egy utazási iroda által szervezett városlátogatásokon vesztek részt, akkor egy közepes méretű háti zsákot is vigyél. Ebben tárolhatod a vizedet és a kedvenc szuvenírjeidet is.