Nézzünk meg egy jó filmet! – A karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja

Igaz, hogy a kellemes meleg időben sokan szívesen vagyunk a szabad levegőn, aki viszont egy jó filmre vágyik annak itt van  a Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja.

A karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja
A karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja film plakátja

És, hogy miért nézzétek meg a Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúját?

Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan film, amelyik a család minden tagjának tetszeni fog, sőt az is lehet, hogy később is meg akarjátok nézni. Hiszen egy fantasztikus vígjátékot láthattok, tehát készüljetek fel arra, hogy két órán keresztül szinte folyamatosan nevetni fogtok. Persze kalandban sem lesz hiány. Erről Johnny Depp fog gondoskodni, ő alakítja Jack Sparrow-t, a rendkívül balszerencsés kalóz kapitányt , akinek egy alig használható hajója van. Folyamatosan iszik és mindig valamilyen balhéba keveredik. Üldözi a brit flotta no és persze a korábban becsapott, vagy cserben hagyott kapitányok és tengerészek. Egyikük a spanyol flotta híres kapitánya Salazar, aki elhatározta, hogy bosszút áll a sérelmeiért. Jack Sparrownak a saját életéért kell küzdenie. Persze most is lesznek segítői. A gyönyörű szép, csillagászattal is foglalkozó Karina, és a fiatal Henry, aki az édesapjáért küzd. Velük együtt kell megtalálnia Poszeidon szigonyát és megfejteni a hozzá kapcsolódó rejtélyt is.

A profi színészek, a humor, és a rendkívüli izgalom mellett gyönyörű a látvány, és a zene is fantasztikus a A karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszújában. Láthatjátok a tengert fényes nappal, ragyogó sugarak között, de viharos éjszaka, sötéten és óriási hullámokat csapkodva is. Persze nem hiányozhatnak az arany színű homokkal borított, hatalmas pálmafákkal díszített szigetek sem. A kalózhajók szintén nem mindennapi látványt adnak. Igazi meglepetésként pedig megláthatjátok a tenger mélyét is. A gyönyörű növényeket és a csodálatos állatvilágot is.