A legjobb programok május elsején

Hamarosan elérkezik  május elseje, a munka ünnepe. Ebben az évben hétfőre esik, ezért egy hosszú hétvégén ünnepelhetünk. Kellemes tavaszi időjárás miatt számos programot szervezhetsz. Most mi is ebben próbálunk segíteni, íme a legjobb programok május elsejére.

A három nap kiváló lehetőséget ad arra, hogy három különböző egész napos programot szervezz.

Az egyik napon érdemes egy családi rendezvényt szervezned. Ebben a hónapban már biztosan kellemes hőmérsékletre, meleg levegőre számíthatsz, ezért egy kerti partit is rendezhetsz. A gyerekeid biztosan szívesen sütnek szalonnát. De ha te nem kívánod a laktató szalonnát, hanem szívesebben ennél valami könnyebb húsféleséget, akkor grillezhettek is. A csirke és a pulyka biztosan ízleni fog mindenkinek. Persze a finom ételek után bizony könnyen meg is szomjaztok, ezért gondoskodj az italokról is. Az alacsony alkohol tartalmú sör, vagy cider (almabor) biztosan jól fog esni. A gyerekek pedig mindig örülnek a coca-cola-nak.
Májusfa
A hosszú hétvége második napjára szervezhettek egy kirándulást. Garantáltan feltöltődtök egy városnézésen. Ha nincs kedvetek túl messzire utazni, akkor elmehettek a várnegyedbe. A történelmi belváros gyönyörű épületekkel fogad benneteket. A Budai Vár, az előtte található Várkert Bazár, a Mátyás templom, a Sándor palota is itt található. És persze macska köves utakon sétálgathattok. Ha elfáradnátok, akkor számos padon pihenhettek és hallgathatjátok a madárcsicsergést is. Vagy akár beülhettek egy cukrászdába, és ehettek egy fagyit is.

És, hogy mit csináljatok május elsején?

Természetesen menjetek el egy majálisra. Számos kerületben rendeznek jobbnál jobb programokat. A legnagyobb rendezvény a Városligetben lesz, ahol finomabbnál finomabb ételekkel, vidámparkkal, kirakodó vásárral, no és persze számos koncerttel várnak titeket. Ha szeretitek Gáspár Lacit, Caramelt, Nótár Maryt, akkor itt a helyetek. Ha pedig az otthonotok közelében szeretnétek ünnepelni, akkor vegyetek részt a kerületben szervezett programokon.

Ha netán utazni támad kedve a családnak, akkor látogassatok el Sopronba!