Miért éppen Eastpak övtáskára essen a választásod?

Az Eastpak márkát 1952-ben alapították Amerikában, egészen pontosan Bostonban. Először nem ezt a nevet viselte a cég, hanem az Eastern Canvas Products USA-ként lépett be a köztudatba. A kezdetekben a katonai hadsereg számára gyártottak hátizsákokat, egyéb felszereléseket, a 70-es évektől pedig már civilek is el kezdték viselni ezeket. A vállalat vezetői Mark Goldman és Norman Jacobs voltak, akik látva a táskák sikerességét, elhatározták, hogy a lakosság irányába is terjeszkedni fognak termékeikkel.

Az Eastpak övtáska viselete megváltozott, amióta divatba jött.

1976-ban már mindenki számára elérhetőek voltak a Day Pack modellek, amelyek meghozták a várt eredményt és a vállalat hatalmas népszerűségnek örvendett. 1985-ben pedig bemutatták a nagyérdeműnek a különböző színű és mintájú legújabb táskakollekciójukat, ezzel pedig átálltak arra, hogy az átlagos városi embereket és diákokat szolgálják ki. A táska gyártók közül ők voltak a legelsők, akik 30 éves garanciát vállaltak termékeikre, amivel kitűntek a többi gyártó közül.

Ezután egy újabb hatalmas lépés következett….

1999-ben az Eastpak utazótáskákra kerekek kerültek, így beléptek a bőröndök, poggyászok világába. 2004-től sorra jöttek az együttműködések, 2011-ben pedig megnyílt az Eastpak Artist stúdió, ahol művészek együtt munkálkodtak azon, hogy egyedi módon alakítsák át a táskákat. A Designers Againts AIDS nevű szervezetnek rengeteg adományt gyűjtöttek, tehát jótékonykodtak is.

Az Eastpak hírneve mai napig töretlen, az utcákon szinte mindig lehet látni olyan embert, akine kilyen hátizsákja, vagy övtáskája van. Az övtáskák 2010-ben jöttek újra divatba úgy, hogy megváltozott a viseletük. A legtöbben összecsatolva, átvetve a vállon keresztbe hordják, vagy csípőre téve, a táska rész pedig oldalt vagy hátul helyezkedik el. Az Eastpak övtáska alapmodellje a Springer, ami könnyű, stílusos, egyszerű, de mégis nagyszerű. Elől és hátul is van rajta cipzáros rekesz, ami elől van az a nagyobb. Akár magadnak, de még ajándékba is kiváló választás egy Eastpak övtáska, vagy hátizsák. A Yozz.eu lifestyle és sportruházat webáruházban biztosan megtalálja azt a terméket, mely a legjobban illik majd Önhöz!