Miben más egy okos konnektor és mit tud?

A technológia fejlődésének köszönhetően egyre több okos eszköz jelenik meg a háztartásokban, ilyen például az okos konnektor is. A legújabb okos konnektorok fel vannak szerelve WiFi-vel, így a vezeték nélküli internetkapcsolatra is tudnak kapcsolódni. Egy applikáció segítségével pedig okostelefonunkról gond nélkül vezérelhetjük, ki- és bekapcsolhatjuk, beállításokat végezhetünk rajtuk. Mindezt az eszközökön található gombbal is megtehetjük.

Az okos konnektor távolról vezérelhető.

Beállításukhoz és használatukhoz nincs szükség szakértőre, számítástechnikai szakemberre, bárki képes elboldogulni velük, még azok is, akik úgy gondolják, hogy nem értenek a műszaki dolgokhoz. Aki bírja az okostelefonját kezelni, minden bizonnyal erre is az lesz.

Nincs más teendő, mint az okos konnektort bedugni a falban található konnektoraljzatba, majd letölteni az ingyenes applikációt a telefonunkra és összepárosítani vele. Egy applikációval több okos konnektor is vezérelhető egyszerre. Így már távolról is elérhetjük bármikor legyünk bárhol is a világban, akár útközben, nyaraláson vagy a munkahelyünkön, belföldön illetve külföldön egyaránt, természetesen a mobilnet szükséges lesz hozzá.

Mit csinálhatunk vele távolról?

Vethetünk rá egy pillantást, hogy éppen be- vagy kikapcsolt állapotban van-e, egy érintéssel ki- és bekapcsolhatjuk, erre még időzítőt is állíthatunk be. Az időzítés lehet egyszeri, vagy a hét minden napjára vonatkozó, akár más és más időpontban. Visszaszámláló is található a lehetőségek között, valamint ciklusokra is bonthatjuk, hogy például két órát legyen bekapcsolva, majd egy pár óráig ne menjen.