Miért vásároljon használt laptopot, vagy notebookot?

Ha Ön éppen laptop vásárlás előtt áll, akkor biztos nagy dilemmában van, mivel főleg két lehetősége van (ha meghatározott kerettel rendelkezik, mondjuk 200.000 forint).

Használt laptop és notebook

Milyen lehetőségeink vannak, ha laptopot szeretnénk vásárolni?

Az egyik megoldás egy kisebb teljesítményű teljesen új laptop megvásárlása, mellyel biztos, hogy nem lesz gond jó pár évig és még garancia is érvényes lesz rá, legalább 2 évig. A másik megoldás pedig egy használt laptop beszerzése, mely jóval erősebb, vagy felszereltebb lesz, mint az új laptop. Hátránya pedig a használatból adódó külsérelmi nyomok, karcolások, a rövid garanciaidő (fél – 1 év) és a tudat, hogy már előttünk más használta a gépet.

Természetesen embere válogatja, hogy melyik laptopot választja. Ha nagyon sürgősen kell egy gép, minél olcsóbban, akkor kiváló megoldás lehet egy használt laptop megvásárlása. A legtöbb használt laptopokkal foglalkozó üzletben adnak garanciát, mely általában fél évtől 1 évig terjed.

Miért a Westnotebook-ot válassza?

A Westnotebook is használt laptopokkal, valamint notebookokkal foglalkozik és rendkívül lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Minden náluk forgalmazott laptop több órás tesztelésen megy keresztül, aminek folyamán kiszűrik a hibákat. Ha még hibával is használható a laptop, akkor azt természetesen feltüntetik a leírásában és annyival kedvezőbb áron lehet megvásárolni. Készletük folyamatosan változik és cserélődik, így mindig találhat új laptopot a kínálatban. Az ilyen üzletek kicsit drágábbak, mint a magánkézből vásárolt használt laptopok, azonban itt garantálva van a fél, vagy 1 éves garancia (a Westnotebook esetében általában 1 év). Másik nagy előny, hogy egy kulturált környezetben kipróbálhatja akár az összes laptopot is, hogy meggyőződjön róla, hogy valóban működnek és nincsenek olyan hibák, melyek nem lettek feltüntetve.

A Westnotebook üzletet csak ajánlani lehet, mivel megbízhatóak, kiváló árakon adják a használt laptopokat és notebookokat, valamint segítőkészek is, szívesen adnak tanácsot, hogy milyen típusú és teljesítményű laptopot érdemes választani. Tekintse meg széles kínálatukat!

Előző bejegyzésünkben a térdfájdalomról esett szó!