A babaholmikból nem hiányozhat egy jó minőségű bébiőr!

A gyermekeink egészségéért és zavartalan fejlődésükért rengeteget teszünk. Folyamatosan figyelünk rájuk és számos dolgot vásárolunk nekik. Az odaadó gondoskodásra legnagyobb szüksége a kisbabáknak van. Azonban a szülőknek nem olyan egyszerű a kicsikre, önmagukra és a háztartásra is figyelni. Aggódni azonban egyáltalán nem kell, hiszen van néhány olyan holmi, amelyekkel könnyebbé tehetjük az egész család életét. Egyik ilyen termék a bébiőr.

A bébiőr jelzi, ha a gyermek nyűgös, sír, vagy egyéb problémája van.

Hogyan segít a bébiőr?

A bébiőrök legnagyobb előnye az, hogy biztonságban tudhatjuk a gyereket, ha egyedül van például egy szobában. Ezek a termékek ugyanis jelzik ha a kisbaba sír, nyűgös, így azonnal odamehet a szülő és megvigasztalhatja a kicsit. Baj esetén bizonyos hangokat adnak ki, illetve különféle fényjeleket, amelyeknek köszönhetően nyugodtabbak lesznek az éjszakák, mert ha hirtelen megébred a pici, nem fog annyira megijedni a sötétségtől, és a szülők pedig körültekintően, gyorsan odaérhetnek a rácsos ágyhoz.

Hogyan valósítható meg mindez?

A bébiőrök általában két jól elhatárolható termékből: a baba és a szülőegységből állnak. A babaegység a gyermek közelében található, míg a szülőegység hordozható, így folyamatosan fenntartható a kapcsolat a baba és a szülő között.
A legmodernebb darabok hálózatról működtethetőek, és a digitális technológiának köszönhetően megoldható, hogy kizárólag a család programozza be.

Mire figyeljünk bébiőr vásárlásakor?

Érdemes olyat választani, aminek a használata nem bonyolult, és figyeljünk nagyon a hatótávolságra, mivel ez a leglényegesebb szempont. Az 50 méteres hatótávolságú az, amelyik egy nagyobb családi ház egymástól távol eső pontján is kiválóan működik. A hang és fényjelzés szabályozhatósága szintén legalább ennyire fontos,  ebből adódóan bármikor megváltoztathatjuk az erősségi fokozatot.