Költöztetés

Milyen feladatai vannak egy költöztető cégnek?

A költözés, bútorszállítás és irodaköltöztetés nem egyszerű dolog, a kisebb-nagyobb holmik összecsomagolása, polcok leszerelése, cipekedés, szállítás a legalapvetőbb feladatok közé tartozik. Egyedül nem is érdemes elkezdened. Lehet, hogy a rokonaid és a barátaid szívesen segítenek, de így is előfordulhat jó néhány kellemetlenség. Ilyenkor is van megoldás! Ha kényelmesen, gyorsan és biztonságosan szeretnél költözni, akkor fordulj szakértő céghez.

Hogyan segíthet a költöztető cég?

Információ szolgáltatással!

A költöztető cégtől tájékoztatást kérhetsz minden egyes ingóságodról, ezután pontosan tudhatod, hogy mit kell tenned azért, hogy a holmijaid biztonságosan az új helyükre érkezhessenek.

Speciális eszközökkel biztosításával!

A költöztető cégeknek megvan minden felszerelése, amely a holmik tárolásához, szállításához kell. Csomagoló anyagokat akár bérelhetsz is tőlük.

Segíti a testi épségetek megóvását

A költöztetés lebonyolításához is szükség van jó néhány speciális eszközre. A nagy és nehéz bútorok, illetve a mosógép és a hűtő emelése kizárólag ergonómiai kialakítású felszerelésekkel oldható meg. Gondolj csak bele, hogy milyen súlyos mozgásszervi problémákat, akár gerincbetegségeket is okozhat egy rossz mozdulat.

Garantálja a falak és nyílászárók épségét

A robusztus szekrények és a súlyos mosogatógép, hűtő bizony nehezen fér ki a szűk ajtókon. Sőt az is lehet, hogy nem fér be a liftbe így a cipelés közben könnyen megsérülhet az ajtófélfa.

Mit tehetsz te a zökkenőmentes költözésért?

A költöztetés előtt fontos, hogy minden adatot pontosan közölj a céggel. Ezért keress az otthonod közelében szabad parkoló helyet és gondoskodj arról, hogy üres maradjon. Így lehető leggyorsabban be tudjátok fejezni a rakodást. Fontos, hogy elegendő hely legyen a lakásban a holmik emeléséhez, cipeléséhez. Ha panelben vagy társas házban élsz, akkor kérd meg a szomszédokat, hogy a költözés ideje alatt hagyják szabadon a lépcsőházat, liftet.