Mosdóhigiéniai eszközök gyártása, tervezése!

Az SMV Sortiment Kft. kiváló minőségű mosdóhigiéniai eszközök gyártásával foglalkozik és kis és nagyobb vállalatok megrendeléseit is képes kiszolgálni. A szaniter válaszfalakat alaposan megtervezik, legyártják, mindezt a lehető legrövidebb idő alatt és természetesen kiváló minőségben. Az általuk gyártott termékek könnyen tisztíthatóak, valamint higiéniai szempontból is minden feltételnek megfelelnek. A válaszfal rendszerek ideálisak a nedves, párásabb helyekre is, a külső behatásoknak kiválóan ellenállnak.

Mosdóhigiéniai eszközök gyártása

A modern kialakításnak köszönhetően meglehetősen mutatósak a szerelt elemes válaszfal rendszerek. Több színkombinációból is lehetőség van választani, ennek köszönhetően például egy óvodába célszerű színesebbeket rendelni. A közösségi mosdóhelyiségeket esztétikusan kell kialakítani, ezért fontos, hogy a megrendelő megbízható partnert válasszon a kivitelezésre, az SMV Sortiment Kft. kiváló választás a feladat megbízására.

Mire ügyelnek még?

Arra is nagy figyelmet fordítanak, hogyha egy épület átalakításra kerülne, a fülkéket felbontás nélkül, gyorsan szét lehet kapni és átrendezni az egyedi igényeknek megfelelően. Ebből adódik, hogy nem lesz szükség vakolásra, falazásra és burkolásra sem.

Pontosan mi is található az SMV Sortiment Kft. kínálatában?

Egyedi gyártású szerelt WC-fülkék, wc kabinok és  wc válaszfalak, zuhany válaszfalak, piszoár paravánfalak, közösségi helyiségekbe illő mosdópultok, öltözőfülkék is megtalálhatóak az általuk kínált termékek között, de még egyedi öltözőbútorok tervezése, gyártása és beszerelése sem jelent gondot a csapatuknak.

A szerelőgárdájukat folyamatosan fejlesztik, igyekeznek minden újdonságot minél hamarabb elsajátítatni, tehát lépést tartanak a technológia fejlődésével. Kibővített járműparkjuknak köszönhető, hogy az ország bármely területére kihívhatóak, egy időpontban akár több helyre is képesek eljutni. A személyre szabott igényeket is meg tudják valósítani, amennyiben azok a feltételeknek megfelelnek és biztonságosan kivitelezhetőek. A termékválasztékukat évről-évre igyekeznek folyamatosan bővíteni, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a kínálatukat. A határidőket maximálisan betartják, és az általuk legyártott rendszerekre garanciát is vállalnak, ezért mindenképp érdemes őket felkeresni.