Miért jó a menedzserszűrés?

A kiegyensúlyozott teljesítmény alapvető feltétele az életünknek. Az eredményességhez szükség van a kiváló testi, lelki és szellemi állapotra. Azonban van jó néhány olyan veszélyforrás, amely súlyos betegségek kialakulását okozhatja. Szerencsére a menedzserszűréssel ezeket a helyzeteket is elkerülhetjük.

A menedzserszűréssel feltárhatóak az egészségügyi problémák.

Miből áll a menedzserszűrés?

A menedzserszűrés számos felmérést tartalmaz. Minden esetben a páciensek testi és mentális adottságainak valamint egyedi élethelyzetének megfelelően végzik el a szűréseket. A szakorvosok általában több, előre meghatározott vizsgálatot például szemészeti-, belgyógyászati-, fül- orr gégészeti és labor teszteket javasolnak a pácienseknek. Ezek a felmérések segítenek az olyan súlyos szövődményekkel járó, vagy rosszabb esetben akár halállal is végződő betegségek, mint például a szív és érrendszeri elváltozások, vagy a rák tüneteinek korai feltárásban.

Kiknek ajánljuk a menedzserszűrést?

Mindenkinek. Ezeken a vizsgálatokon bárki részt vehet. A szakorvosok az önállóan jelentkező magánszemélyeket is fogadják, de lehetőséget biztosítanak a vállalkozásoknak.

Milyen plusz egészségügyi szolgáltatásokat jelent a menedzserszűrés a cégeknek?

A vállalkozásoknak azért érdemes kiegészíteni a jogszabályokban meghatározott foglalkozás egészségügyi vizsgálatokat, mert a cégek életében is előfordulhatnak olyan élethelyzetek például tréningek, vagy projektek, amelyek túlterheltséget okozhatnak. A menedzserszűréssel ezekből a helyzetekből adódó, illetve a stresszre visszavezethető betegségek előzhetőek meg.

Hogyan lehet a menedzserszűréssel tartós eredményeket elérni?

A menedzserszűrést, akkor lehet egészség megőrzésére sikeresen használni, ha rendszeresen, évente legalább egy alkalommal elvégzik a szükséges felméréseket. A vizsgálatok adatai egymással összehasonlíthatóak.