Fogfehérítés a szép fogakért

Az ápoltság és a szépség mindannyiunk életében lényeges szerepet kap, különösen az arcunk mindennapos ápolására és kezelésére fordítunk nagy figyelmet, bőrtípusnak megfelelő tisztító szerekkel és sminkkel ápoljuk. Az arc szépségéhez hozzátartozik a fogak állapota, hiszen csak ragyogóan fehér fogsorral lehet önfeledten mosolyogni. A csodás mosolyért azonban tenni kell.

mosoly

Miért van szükség a fogfehérítésre?

A fogak színét genetikai adottságok is befolyásolják így emiatt is szükség lehet a változtatásra. A gének mellett azonban számos más készítmény is elszínezheti a fogainkat. A legfontosabbak a cigarettában nagy mennyiségben megtalálható nikotin, a kávéban és néhány szénsavas üdítőitalban lévő koffein, és az élelmiszerekben előforduló mesterséges színező anyagok.

Visszakaphatjuk a fogaink hófehér színét?

Igen. A megfelelő tisztító szerek sokat javíthatnak a helyzeten. Kipróbálhatsz olyan fogkrémet, amelyet kifejezetten az elszíneződött fogak kezelésére fejlesztettek ki. Ha a tisztításhoz rendszeresen ilyen készítményt használsz, akkor egy – két árnyalattal is világosabbá válhatnak a fogaid. És sokat segíthetnek a fogselymek is. De ha a természetes módszereket kedveled, akkor is van megoldás, használhatód például a gyógyszertári minőségű szóda bikarbónát. Ha pedig egyik módszerrel sem vagy elégedett, akkor kérheted a fogorvos segítségét.

Igen tehát fogfehérítés szakorvossal? Mi történik a kezelésen?

A kezelést minden esetben a fogsor tisztításával kezdjük, ezután pedig egy fényképet készítünk, amelyen tökéletesen láthatóvá válik a fogak állapota. Majd következik a beavatkozás, ami mindig gyors és fájdalom mentes. Kifejezetten erre a célra kialakított vegyi anyagokat teszünk a fogsorra, amelyet meghatározott ideig hagyunk rajta állni. A készítmény első osztályú minőségű, amelyre maga a gyártó cég vállal több évtizedig tartó garanciát. A kezelés után neked ugyanolyan hófehéren világító fogsorod lesz, mint amilyen a kedvenc színészednek van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.