Miért jobb az irat megsemmisítést külső céggel végeztetni?

Minden cégnek kiemelten fontos, hogy személyes adatait maximális biztonságban tudhassa.

Elmondható, hogy minél nagyobb egy cég, minéltöbb a dolgozó annál több selejtezni való dokumentum keletkezik, amelyek potenciális veszélyt jelenthetnek számunkra. Nem megfelelően kezelt bizalmas dokumentumok kerülhetnek kidobásra, amelyet rosszakaróink akár ellenünk is felhasználhatnak, vagy visszaélhetnek a mi saját és cégünk személyes adatival.

Éppen ezért szükséges kiemelt figyelmet fordítanunk a selejtezett dokumentumaink megsemmisítésére.  Persze kereskedelemben beszerezhetők különböző iratmegsemmisítő berendezések, de ezek minősége és megbízhatósága nagyon eltérő.

 

Az irat megsemmisítés eredménye
Megsemmisített iratok

Éppen ezért érdemes profikra bíznia ezt a feladatot.

 

Ha iratmegsemmisítésről van szó, a legtöbb embernek az a kép ugrik be, ahogy egy gépen átküldve az adott iratokat azok apró fecnik vagy csíkok képében bukkannak elő a berendezés aljában lévő tartályban. Pedig sokféle egyéb módszer is létezik, melyek hatásosságát különböző fokozatokkal jelölik. Az sem mind egy milyen dokumentumot szeretnénk megsemmisíteni, az egyes iratokat mind-mind eltérő módon kell kezelni.  DIN 1-es fokozatnál az irat könnyedén vissza állítható, míg a legmagasabb fokozatnál, DIN 5–nél kijelenthető, hogy az adott dokumentum teljesen megsemmisült.

Cégünk személyre szabottan kínál megoldásokat ügyfelei számára, a legjobb minőséget és 100%-os hatékonyságot garantálva. Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött a Docutár csapata áll az ön szolgálatára abban, hogy segítsünk megtalálni legjobb, legbiztonságosabb megoldást iratai megsemmisítésére.