Pihenés és kikapcsolódás az 5 Ház Borbirtok jóvoltából!

Bizonyított tény, hogy a mérsékelt borfogyasztás nagyon jó hatással van a szervezetre és az egészségre, a tiszta, friss levegő, és a nyugodt pihenés pedig a lélekkel tud csodákat tenni. Szerencséjére mindenben tud segíteni az 5 Ház Borbirtok.

 

5 Ház Borbirtok logója

 

A borbirtok a Somló hegyen helyezkedik el, régebben a Bálint pince nevet viselte. Megújult külsővel, de ugyanolyan lelkesedéssel várja azokat, akik szeretnék maguk mögött tudni a város zaját, és pihennének, kikapcsolódnának. Összesen öt féle házból választhat, ahol megszállhat, mindegyiknek megvan a maga varázsa és egyedisége. A teljesen felszerelt házak minden igényt kielégítenek, de ha bármilyen kérése, kérdése lenne, a segítőkész recepciósok állandóan az Ön rendelkezésére állnak.

A kiváló szállás mellett, természetesen ízletes borokat is megkóstolhat, a legjellemzőbbek a Juhfark, Olaszrizling, Furmint és a Szürkebarát. Az ételre sem lesz majd panasza, mivel a helyi különlegességek mellett, a hagyományosabb fogások is terítékre kerülnek, a szállás ára pedig magába foglalja a reggelit.

Az evés és ivás után jól esik a pihenés, de nem szabad túlzásokba esni. Az aktív kikapcsolódás sokkal emlékezetesebbé teszi a pihenést. Szerencséjére rengeteg látnivaló és bejárandó út fogja körül venni, csak magán múlik majd, hogy mennyit néz meg, jár be közülük. A Somló hegyen több borútat is bejárhat, melyek számos pincét kötnek össze, ezzel megismerheti a hegy adta szőlők ízvilágát. A Somlói várat, Szent István kilátót és a Szent Márton kápolnát megtekinteni pedig több mint ajánlott.

Ha úgy érzi, hogy azonnal el akar menni és kipróbálni a fentebb leírtakat, akkor ne habozzon, foglaljon még ma szállást a Somló hegyi szállás menüpont alatt, és ismerje meg az 5 Ház Borbirtok adta lehetőségeket. Nem fogja megbánni, ezt garantáljuk, csak úgy, mint a tökéletes kikapcsolódást és időtöltést!