Legismertebb telefongyártók és legjobb készülékeik

Szerencsére rengetegféle mobiltelefon gyártó közül válogathatunk, így könnyedén tudunk olyan készüléket választani, ami a legjobban illik hozzánk és pénztárcánkhoz. Sokan azonban nem szeretnének túl sok időt eltölteni az utána olvasással, hogy mégis melyik okostelefon a jobb ebben-abban, annak milyen a kamerája, mekkora a memóriája stb. Azért született ez a cikk, hogy bemutassuk a legelterjedtebb gyártókat és azok szerintünk legjobb készülékeit. Próbáltuk úgy összeállítani a listát, hogy szerepeljen benne alsó-, közép-, és felsőkategóriás telefon is.

Samsung

Samsung Logo

Sokan a Samsungot tartják a legjobb telefongyártónak. Csúcskategóriás készülékei nem szokat csalódást okozni, de azért ők is tudnak hibázni (Note 7). Csak egy ilyen telefon fog szerepelni listánkon, mivel nem szeretnénk elrettenteni azokat, akik nem akarnak több százezer forintért vásárolni. Szerintünk a piacon lévő legjobb telefon a Samsung Galaxy S9+, mely 2018 márciusától elérhető. Ezért a Samsung telefonért körülbelül 300.000 forintot kérnek el, amiért kapunk egy 6.2”-os AMOLED kijelzőt, 64 GB belső memóriát, 6 GB rendszermemóriát, Octa-core processzort, 3500 mHa akkumulátort, valamint ujjlenyomat olvasót, retinaszkennert és USB Type-C típusú töltőcsatlakozót. Az akkumulátor nem kivehető. Ennél jobb telefont nem nagyon talál most a piacon. Ha megtudja fizetni, akkor bátran ajánljuk.

Huawei

Huawei Logo

Régen a Huawei termékekre úgy tekintettek, mint alsó kategóriás kínai telefongyártója, de mára már az egyik legmegbízhatóbb cégnek tekintik, akinek a mobiljai kiváló minőségűek, tartósak, gyorsak és rendkívül kedvező árúak. Természetesen ez a cég is rendelkezik rendkívül drága telefonnal, de most nem a legjobbat, hanem szerintünk a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezőt fogjuk bemutatni, ez a Huawei telefon pedig a Huawei P20. A készülék 3400 mHa akkumulátort, Octa-core processzort, 5.8”-os IPS kijelzőt, 13 Megapixeles hátlapi kamerát, 4 GB rendszermemóriát, 128 GB belső memóriát, USB Type-C töltőcsatlakozót és ujjlenyomat olvasót kapott. Minden megvan benne, amire egy átlagembernek szüksége lehet, és ezért körülbelül 150.000 forintot kell fizetnünk. Ha nem engedhet meg magának egy drágább telefont, akkor mindenképpen ezt ajánljuk.

Xiaomi

Xiaomi Logo

A Xiaomi nemrég robbant be a köztudatba, mint rendkívül olcsó, de hihetetlenül erőteljes, gyors és megbízható telefonmárka. A legdrágább készülékükért körülbelül 130.000 forintot kérnek el, ami a Xiaomi Mi 8. A telefon nem sokban tér el az előbb bemutatott készülékektől. 3400 mHa akkumulátor, 6.21”-os AMOLED kijelző, 12 Megapixeles hátlapi kamera, Octa-core processzor, 6 GB rendszermemória, 128 GB belső memória, USB Type-C típusú töltőcsatlakozó, infra arcfelismerő, és ujjlenyomat olvasó kapott helyet ebben a Xiaomi telefonban. Ha egy olcsóbb, de csúcskategóriás készüléket szeretne, akkor ennél jobbat biztosan nem talál! A cég nemcsak kiemelkedő telefonokkal rendelkezik, hanem kiváló humorérzékkel is. Az Apple nemrég mutatta be új telefonjait, melyek típusnevei az XR, XS és XS Max. Az XR telefon körülbelül 300.000, az XS 400.000, míg az XS Max 440.000 forintba kerül. A Xiaomi pedig piacra dobta a Xiaomi XR, Xiaomi XS, és a Xiaomi XS Max csomagot. A Xiaomi csomagjainak ára megegyezik az Apple telefonjainak árával, különbség annyi, hogy ők nem csak egy telefont adnak el 300.000 forintért. Az XR csomagjuk tartalmaz egy Mi 8 SE phabletet, egy Mi Notebook Air-t (256 GB SSD, 8GB RAM) és egy Mi Band 3-as okosórát. A drágább csomagokban pedig ezeknél is jobb készülékek vannak. Ön mit választana 300.000 forintért? Egy telefont, vagy egy telefon, egy notebookot és egy okosórát?

Reméljük, hogy tetszett is összeállításunk és talált magának olyan készüléket, mellyel szebbek lehetnek mindennapjai! Vásárolja meg a felsorolt gyártók készülékeit a VIP-Phone GSM webáruházban!