Thermobox vendéglátósoknak

Minden egyes ételt és italt a meghatározott hőmérsékleten fogyaszthatunk. Ehhez azonban szükség van különböző konyhafelszerelésekre is. Hűtőszekrényekre, fagyasztókra és thermoboxokra is. Ebben a cikkünkben a thermoboxokról adunk részletes tájékoztatást.

Kinek ajánljuk a termoboxot?

A termobox a nagy konyhai felszerelések közé tartozik, ezért a vendéglátó iparban tevékenykedő vállalkozásoknak ajánljuk. Ezek melegen és hidegen tartó dobozok tulajdonképpen.

No de mégis melyik típust válasszam?

Először is gondold végig, hogy mire szeretnéd használni ezt a terméket. Nem mindegy ugyanis, hogy az ételek melegen tartására, vagy hűtésére esetleg fagyasztására, netalán mindhárom funkcióra szükséged van. Igaz, hogy vannak olyan thermodobozok, amelyek -40 és +100 fok közötti hőmérsékletet is biztosítanak, azonban a termék egy időben egyetlen funkciót tud betölteni. Tehát az is lehet, hogy neked is több különböző thermoboxot kell megvásárolnod. Ha például cukrászdát vezetsz és sütemények, torták nyáron pedig a fagyik hűtésére keresed a megfelelő thermoboxokat, akkor válaszd a felültöltős csatos, és a tálcás típusú terméket. Ha olyan éttermed van, amelyik házhoz szállítással is foglalkozik, akkor az erre a célra kifejlesztett ételhordó thermoboxok közül válassz. A hidegen és melegen tartó nagy konyhai felszerelések hőmérséklete és a kialakítása mellett fontos az is, hogy tudd mikor mekkora mennyiségű ételt és italt szeretnél bennük tartani, hiszen a méretük is eltérő. Vannak kisebb 37x 63x 18,5 cm-es és nagyobb 41,5x63x54cm-es térfogatú thermoboxok is.
Most hogy már tudod, hogy mégis melyik thermoboxra van szükséged, gondolj a használhatóságra is. Fontos, hogy megfelelően szigeteljen a termék, hiszen így lehet folyamatosan biztosítani az ételek számára ideális hőmérsékletet. Ezt pedig a kiváló minőségű alapanyagok és a megfelelő zárszerkezet garantálja.