Tél végi wellness Budapesten

A téli időszakban fokozott odafigyelést igényel a szervezetünk. Az időjárás viszontagságai miatt az öltözékünkre, a friss zöldségek és gyümölcsök hiánya miatt a táplálkozásunkra, míg a hosszú sötét esték és a napsütéses órák alacsony száma miatt pedig a közérzetünkre, a lelki feltöltődésre érdemes nagyobb hangsúlyt fordítani. A legjobb, ha mindennap teszünk önmagunkért, azonban az egyéb teendőink a munkahelyi és a családi kötelezettségeink miatt ritkán juthat ilyesmire idő. A testi lelki feltöltődésünk érdekében azonban sokat tehetünk, egyik legjobb lehetőséget a tél végi wellness hotelek biztosítják. Nagyszerű választás lehet a Szőnyi Hotel Budapest ( csodás hotel Zugló szívében), ahol nyugodt körülmények között relaxálhatunk.

Kikapcsolódás a varázslatos fővárosban

Budapest kiváló helyszín ugyanis a fővárosban minden wellness szolgáltatás elérhető. A hotelekben tél végén is várják a fodrászok, kozmetikusok, masszőrök és egyre több helyen az eddzők is a vendégeket. Így a torna és a testi ellazulás után szépülhetnek is az ilyenkor wellnessezők. Fontos megemlíteni még a szakácsokat valamint a baristákat is, akik ebben az időszakban is finomabbnál finomabb ételeket, valamint kávé és csokoládé különlegességeket készítenek. A hideg időjárás miatt jól eshet elfogyasztani egy – egy pohár bort is, így sok helyen specialitásokkal is várják a vendégeket. Akik a kicsit sportosabb lehetőségeket keresik, azok számára ajánljuk cikkünket az osztrák síparadicsomokról.

A lelki feltöltődésre pedig kiváló színekben megvilágított sóterápiás helyiségek adnak lehetőséget, de meg kell említeni még a zenét is. A zene, a bulik, a fesztiválok, a koncertek és a bálok mindig izgalmas kikapcsolódási lehetőséget jelentenek mindenki számára. Életkortól függetlenül mindenki megtalálhatja a kikapcsolódáshoz szükséges zenét. Az iskolákban a szalagavatók, illetve a farsang miatt is a tél végi időszakot báli szezonnak is szokták nevezni, ezért a wellness hotelek Budapesten is rendelkeznek olyan helyiségekkel, szalonokkal, ahol ilyen ünnepélyek is lebonyolíthatóak, így átélhetjük a zene és a tánc által okozott örömteli hangulatot is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.